Over ons

Bosmans Tegelwerken is al sinds 2000 actief in de tegelbusiness. Onze snel groeiende expertise helpt u verder met ieder probleem op tegelgebied. Wij zijn lid van de BOVATIN, bond voor tegelzetters, en hebben via hen toegang tot een eeuwigheid aan ervaring. Zelfs de meest complexe en exotische klus kunnen wij klaren. Zo niet alleen, dan wel met behulp van ons netwerk van ervaren partners. Centraal onder deze partners zijn:

-Raab Karcher in Emmeloord -Julius van de Werf in Sneek -Natuursteen Holland

Uw project begint met een uitgebreid selectieproces om samen met u de ideale tegelvloer te bepalen. Hierbij maken wij gebruik van een 3D-model om een voorbeeld te geven van de mogelijkheden aan tegels voor u.

Wanneer u tevreden bent met uw keuze aan nieuwe tegels, beginnen wij met het bestellen van de materialen en het verkrijgen van expertise en hulp van buitenaf waar nodig. Op deze manier kunnen wij vrijwel ieder vorm van tegelzetten realiseren, en meer. Als er loodgieterswerk of een stukadoor nodig is voor uw opdracht, schakelen wij deze voor u in. Wij blijven uw centrale aanspreekpunt, zodat u te allen tijde precies weet hoe uw project er voor staat.

Geen klus is te groot dankzij ons netwerk van professionele partners en niets is buiten ons bereik. Van een eenvoudig wand- of vloertegeltje tot een volledige renovatie van iedere vloer in uw huis, Bosmans heeft de kennis en de contacten om van ieder project een succes te maken. Wij hebben vertrouwen in al het geleverde werk en geven hier zonder problemen 5 jaar garantie op.

Tegelwerk waar u nog jaren van kunt genieten, bij Bosmans is het een feit.